Καίτη Γαρμπή: «Ξόδευα 30 εκατομμύρια δραχμές μόνο για να ντυθώ...»

Εντελώς διαφορετική απ'ό,τι την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Mega για τις σπατάλες που έγιναν την δεκαετία που μας πέρασε στην νύχτα, αλλά και τις συνήθειες που είχε η ίδια, οι οποίες πλέον αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση του παρελθόντος.

«Χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα ή ίντριγκες. Ήθελα εικόνα. Και μάλιστα μια εικόνα που θα ήταν πολύ διαφορετική. Έπαιρνα το αεροπλάνο και έφευγα για δύο μέρες και πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα να βρούμε ό,τι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της εποχής και να πάρουμε ρούχα από μεγάλους Οίκους μόδας. Αυτό όμως ήταν και ό,τι περίμενε να δει ο κόσμος. Δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει. Ένα ταξίδι μου κόστιζε περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της σεζόν και ίσως όχι ολόκληρης της σεζόν. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό. Το lifestyle ήταν σίγουρα πιο πολύ για τα πρώτα τραπέζια, αλλά η φωνή και η καρδιά για τους πίσω. Ο κόσμος είχε και ξόδευε πολλά. Και σίγουρα όλη αυτή η ζωή που κάναμε όλοι μας, κόστισε και αυτό που κάναμε τότε, έχει φέρει και όλο αυτό που υπάρχει σήμερα».

Ηρεμη, κατασταλαγμένη και με σαφή άποψη για το τί έφταιξε για την σημερινή εικόνα της Ελλάδας, μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την οικονομική κρίση, το πόσο πολύ έχει επηρεάσει και την ίδια (άλλωστε πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρονταν στην οικονομική της κατάσταση), ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε περίοδος στην ζωή της που κοιμόταν στο κέντρο όπου δούλευε εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ένα κομμάτι της εμφάνισής μου προέβλεπε να εμφανίζομαι ως Εσμεράλντα. Μας έβαλαν λοιπόν ένα κρεβάτι στο καμαρίνι μου, ήμουν και φρεσκοπαντρεμένη τότε, και κοιμόμουν εκεί με τον Διονύση. Ξυπνούσα το πρωί, δούλευα για τα παιδιά που ερχόντουσαν να με δουν ως Εσμεράλντα σε παιδική θεατρική παράσταση και μετά από το απόγευμα και μετά ήμουν ξανά στο πρόγραμμά μου... και μετά πάλι το πρωί για τα παιδιά και ούτω καθεξής».

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.