Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Οδός Παραμυθιού και Ιστορίας Γωνία (Οι Εφευρέτες στο Νο8)

Οι Εφευρέτες στο Νο8

Συγγραφέας: A.M. Morgen

Εκδόσεις: Διόπτρα

 

Το βιβλίο «Οι εφευρέτες στο Νο 8» είναι ένα μυθιστόρημα γεμάτο περιπέτεια, που αναφέρεται στη δύναμη που πηγάζει μέσα από τα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τις δυνάμεις τους.

Ένα μικρό παιδί ο Τζώρτζ ο τρίτος λόρδος του Ντέβονσαϊρ, πιστεύει ότι είναι το πιο άτυχο παιδί του Λονδίνου, ίσως και όλης της Βρετανικής αυτοκρατορίας έχοντας στην κατοχή του και αποδείξεις!! Μένοντας στο Νο 8 της πλατείας Ντόρσετ, πολλές φορές ευχήθηκε κάποια μέρα όλα να άλλαζαν. Μέσα από την ορφάνια και από τα χρέη που τον πλακώνουν και τον κατατρέχουν, στα δωδέκατα γενέθλιά του, ίσως όλα τα διαφοροποιηθούν πριν είναι αργά και καταλήξει σε κάποιο ορφανοτροφείο. Το μόνο πράγμα που τον κρατά είναι ένα κομμάτι χάρτη που απεικονίζει το Αστέρι της Νίκης και που πρέπει οπωσδήποτε και με οποιοδήποτε κόστος και θυσία να το βρει. Όμως δεν θα είναι εύκολο μιας και δεν υπάρχει πουθενά το Χ που να αποδεικνύει τον θαμμένο θησαυρό, κάνοντας την αποστολή του ακόμα ποιο δύσκολη. Ξέροντας πολύ καλά ότι αν καταφέρει να το ανακαλύψει, τότε όλα θα αλλάξουν μιας και η εύρεσή του, θα του χαρίσει την τύχη που χρόνια προσπαθεί να αλλάξει, το παίρνει απόφαση. Κάπου εκεί, συναντά την Άντα μια πανέξυπνη εφευρέτρια, τον Όσκαρ και τη Ρούθι, έναν ουρακοτάγκο, που με την βοήθειά τους θα ανακαλύψει που κρύβεται ο υπηρέτης του που κάποιοι απήγαγαν. Θα περάσουν από μια μαγική, περιπέτεια δράσης, αγωνίας αλλά και μετάλλαξης και στο τέλος η τύχη θα του χτυπήσει επιτέλους την πόρτα, κερδίζοντας με το σπαθί του, τον τίτλο του τυχερότερου παιδιού του κόσμου!

Ένα βιβλίο, που σε μυεί σε δρόμους θάρρους, αποφασιστικότητας και τόλμης στον εαυτό σου, αρκεί να πιστέψεις ότι όλα είναι πιθανά ακόμα και τα ποιο απίθανα!!

Η μετάφραση έγινε από την Ευγενία Κολυδά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.