Ιπποκράτεια 2013: Πάρτε μαζί σας και συναξάρι της Εκκλησίας!

Ούτε μία , ούτε δύο αλλά 18 στο σύνολο τους είναι οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στα Ιπποκράτεια 2013 και ξεκινούν με τον τίτλο «Εκκλησιαστικοί εσπερινοί...» και συνεχίζουν βέβαια με όλες , μα όλες σας λέμε , τις γιορτές του καλοκαιριού και τα πανηγύρια της εκκλησίας μας. Φαίνεται μέχρι εκεί ήταν η φαντασία όσων συνέταξαν το φετινό πρόγραμμα των Ιπποκράτειων , που όπως φαίνεται θα έχει πολλά ... γλέντια!
Αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες γιορτές του Δεκαπενταύγουστου, της Γεννήσεως της Θεοτόκου 8 Σεπτέμβρη και της Ύψωσης του Τίμιου Σταυρού 14 Σεπτέμβρη, όλες οι άλλες γιορτές από 27 Ιουλίου μέχρι και 26 Οκτωβρίου (!) , εντάσσονται (!) στο πρόγραμμα των Ιπποκράτειων 2013.
Χωρίς καμμία διάθεση να υποβαθμίσουμε όλες τις γιορτές τις εκκλησίας μας , αναρωτιόμαστε τι σχέση έχουν με το πολιτιστικό πρόγραμμα του ΔΟΠΑΒΣ και τον στόχο που υπηρετεί.
Δηλαδή με ένα τέτοιο πρόγραμμα θα βγάλουμε και τους τουρίστες από τα ξενοδοχεία; Ας μοιράζουνε λοιπόν και τη σύνοψη σε διάφορες γλώσσες ... ώστε να υπάρχει και συμμετοχή.
Γιατί αν σχολιάσουμε και όλο το υπόλοιπο τότε τι να πούμε για το γεγονός ότι κανένα, μα κανένα τοπικό μουσικό σχήμα (συγκρότημα) δεν συμμετέχει φέτος ;
Ποιος φταίει άραγε για περσινή αποτυχία; Σίγουρα όχι οι καλλιτέχνες πάντως.
Α! Να μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε πως το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που θα γινόταν κάθε δύο χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης (όπως είχαν δηλώσει) τελικά αν και πέρασαν τα 2 χρόνια δεν θα γίνει ούτε φέτος.
Ο Θεός μαζί μας λοιπόν!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.