Έτοιμοι όλοι για την σχολική χρονιά ή όχι;- Πολλά "Ενοικιάζεται" αλλά και νέα "Ανοίγματα"- Αυτοί που "φεύγουν"-Η 3η Σεπτέμβρη , τα "κλικ" μας και οι δοκιμές μας...

Σε «επιφυλακή» οι γονείς για τα Σχολεία

Από πολύ νωρίς οι γονείς οργανώνονται για την σχολική περίοδο και για πρώτη φορά βλέπουμε τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων 8 δημοτικών σχολείων, 2 γυμνασίων και 2 λυκείων να στέλνουν κοινή επιστολή με 11 ζητήματα που θέλουν να ενημερωθούν στον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά και στον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κ. Μ. Μήτρου. Η σχολική περίοδος θα είναι δύσκολη , πιστεύουμε ότι με την συνεργασία , συνεννόηση ,αποτελεσματικότητα και πολύ δουλειά θα πάνε όλα καλά.

Υ.Γ. Μία καλή ιδέα θα ήταν να δώσει ο Δήμος και δωράκια στα πρωτάκια για να τα καλωσορίσουν. 

 

 

 

Να διπλασιαστούν τα Σχολικά Λεωφορεία για να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο

Πολλοί μαθητές θα χρησιμοποιήσουν λεωφορεία για να πάνε στο σχολείο τους και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί συνωστισμός μέσα στα λεωφορεία και να είναι δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας. Η ιδέα μου λοιπόν είναι να διπλασιαστούν τα λεωφορεία για τα σχολεία και αν υπάρξει ανάγκη να συνεργαστούν ΚΕΑΣ και ΚΤΕΛ για να εξυπηρετηθεί η σχολική κοινότητα.

 

 

 

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Δεμέστιχας Πέτρος ήρθε στην Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες το νησί μας και τις στρατιωτικές μονάδες επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Δεμέστιχας Πέτρος ο οποίος έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια στις ειδικές δυνάμεις. Ένα καταξιωμένο και άξιο στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων με πολλά χιλιόμετρα στρατιωτικής εμπειρίας. Εύκολα βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι οι επισκέψεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι αυτήν την κρίσιμη περίοδο για το Αιγαίο.

 

 

 

Γέμισε η Κως «Ενοικιάζεται» !!

Αρκεί μία βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για να διαπιστωθεί πόσα μαγαζιά είναι ξενοίκιαστα. Είτε γιατί οι επιχειρήσεις έκλεισαν είτε γιατί δεν βρίσκονται ενοικιαστές. Τα πράγματα δυσκολεύουν και πάνε… Ας προσπαθήσουμε γερά να μην γίνουμε μία παράπλευρη απώλεια του Covid-19!

 

 

 

Ανοίγουν 3 νέα Delivery

Από ότι μαθαίνουμε 3 νέα delivery ετοιμάζονται να ανοίξουν στο κέντρο της πόλης. ‘Άλλοι ήδη έχουν ενοικιάσει τους χώρους άλλοι διερευνούν τους διαθέσιμους χώρους. Η αλήθεια είναι ότι τα delivery αποδεικνύονται «αθάνατα» την εποχή του Covid και δεν τα «χτύπησε» ούτε η οικονομική κρίση που δημιουργήθηκε. Καλή Αρχή παιδιά!

Από καφέ εμάς πάντως μας αρέσει ο ILLY!

 

 

Ένας Τσολιάς ο Γιώργος Κιάρης 26 ετών «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων

Είναι από αυτά τα γεγονότα που δεν θα χωνέψεις ποτέ. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ακόμα και αν πας στην κηδεία και δεις με τα ίδια σου τα μάτια τον θρήνο της μάνας , του πατέρα και της οικογένειας. Και των φίλων. Και όλων. Αλλά κυρίως της μάνας…

Γιατί έτσι ξαφνικά, από μία κακή στιγμή, χάνεις την ζωή σου, φεύγεις και μένει πίσω μία οικογένεια να πονάει για μία ολόκληρη ζωή. Ναι έτσι ξαφνικά γίνονται πάντα.

Και δεν υπάρχουν λόγια να πεις στην οικογένεια, και δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνεις τον πόνο τους. Όσα παιδιά και να έχει μία μάνα, πάντα θα κλαίει αυτό που έχασε. Και ο πόνος αυτός δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Κρίμα, Κρίμα , Κρίμα! Ένα νέο παλικάρι , ένα καλό παιδί, ένα Τσολιάς έφυγε από κοντά μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα… Καλό ταξίδι Γιώργο μου!

 

 

 

Αυτός ο Σεπτέμβρης και τί δεν έχει…Μα πάνω από όλα έχει την 3η Σεπτέμβρη-Ένα 24ωρο Ευημερίας το χρόνο κάνει καλό!

Δεν ξέρω τί τύχη είναι αυτή να περιτριγυρίζομαι από Παρθένους ! Εκτός από τα δικά μου γενέθλια, όπου και αν κοιτάξω από τους πολύ κοντινούς έως τους πολύ μακρινούς κάποιος έχει γενέθλια. Σχεδόν κάθε μέρα, και μέχρι να κλείσει ο Σεπτέμβρης. Ο μοναδικός μήνας που όσο και να το προσπαθήσεις δεν βγαίνει οικονομικά. Όμως δεν πτοούμαι γιατί έχει το μεγάλο 24ωρο της Ευημερίας! Την 3η Σεπτέμβρη! Και τί είναι η 3η Σεπτέμβρη;;; Ιδέα είναι παιδιά! Ιδέα. Παρακάτω ο συνάδελφος Δημήτρης Χόνδρος , ανάρτησε αυτήν την φώτο , έτσι για να μην ξεχνιόμαστε μερικοί μερικοί! Οφείλω δε να σημειώσω ότι είναι το μοναδικό κόμμα-κίνημα-ιδέα (ότι θέλετε πείτε) που γιορτάζει τα γενέθλια του. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Για να δούμε… «Θα ξανά βρεθούμε στους μπαξέδες»;

 

 

7 Σεπτεμβρίου 2018 -Έφυγε από κοντά μας η Άννα Σαρρή -Καραμπεσίνη

«Να’ χα 2 ζωές να ζούσα τα ωραία μου πάλι, θα τα τραγουδούσα την παρέα μου». Την μεγαλύτερη και ομορφότερη φωνή της Δωδεκανήσου δεν ξεχνάμε ποτέ. Σιγοτραγουδάμε τα τραγούδια της. Η Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη θα είναι πάντα στην καρδιά μας.

 

 

Σκοπεύω να μην αφήσω πίτσα για πίτσα που να μην δοκιμάσω…Italiamo!

Σιγά που δεν θα πήγαινα… παραγγείλαμε μία Υπερ-special πίτσα και μία σαλάτα με προσούτο. Συνοδεύσαμε με μπύρες… Μας υποδέχτηκε όπως πάντα γελαστός ο φίλος Σταμάτης. Το μαγαζί τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, μάσκες , γάντια παντού. Η πίτσα ζεστή και πολύ ωραία ψημένη. Η σαλάτα επίσης χορταστική και πολύ ωραίο το dressing. Σας προτείνω να δοκιμάσετε και ζυμαρικά στον ξυλόφουρνο! Είναι απλά τέλεια.

 

 

 

The Positive Shop στην Ζιά!

«Κλικάραμε» και μας άρεσε πολύ. The positive shop στην ΖΙΑ. Ένας χώρος φτιαγμένος με υλικά … ονείρων. Γεμάτο τέχνη, βιβλία και πολιτισμό. Εκεί μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες δημιουργίες , απίθανες πινακίδες και εκατοντάδες προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Μπείτε εδώ και δείτε:https://www.facebook.com/ThePositiveShops

 

 

Αντί για βιβλίο δείτε αυτό! Θα το αγαπήσετε πολλοί!

Σήμερα αντί για βιβλίο , αποφάσισα να πιάσω τα gadget του Πολύκεντρου. Έχει και από αυτά , μην ρωτάτε! Αυτό λοιπόν είναι καταρχήν μπρελόκ για να μην το χάσετε! Δεύτερον μεγαλώνει όσο θέλετε, έως και 25 εκατοστά , και πιάνετε ακριβώς το σημείο που τρώγεστε. Εκεί που δεν φτάνει το χέρι σας δηλαδή, φτάνει αυτό το Mini scratcher! Άμα δεν είναι αυτό τέλειο , τί είναι;

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.