Ομελετιέρα "Duboko" 26cm της NAVA στου ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ!

Ομελετιέρα DUBOKO - 2 αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους για ψήσιμο και από τις δύο πλευρές με ένα απλό γύρισμα.

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ομελέτες και κρέπες με την ομελετιέρα της σειράς DUBOKO. Με 3 αντικολλητικές επιστρώσεις και πρωτοποριακό σχεδιασμό από 2 αφαιρούμενα, αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το εύκολο και ομοιόμορφο ψήσιμο της ομελέτας και από τις δύο πλευρές απλά με ένα γύρισμα του σκεύους, ενώ παράλληλα δύναται να χρησιμοποιούνται ως 2 ξεχωριστά τηγάνια. Η εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση εγγυάται τέλεια, αναλλοίωτη γεύση, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα και εύκολο καθάρισμα, ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή στην καθημερινή χρήση. Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. Εφαρμόζει τέλεια στην εστία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.


Κατάλληλη για εστίες: Αερίου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Αλογόνου.

Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.

Τα προιόντα της NAVA θα τα βρείτε στο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού το αποκλειστικό NAVA POINT στην Κω!

Πολύκεντρο Ν.Θαλασσινού
Κορυτσάς και Αργυροκάστρου
Τηλ: 22420 28907
Ώρες Λειτουργίας: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 9.00 το πρωί έως 9.00 το βράδυ και Σάββατο 9.00 το πρωί έως και 8.00 το βράδυ

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.