ΔΟΠΑΒΣ Κω: Εκδηλώσεις για την παρουσίαση βιβλίων για μικρούς και μεγάλους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με στόχο την προώθηση του βιβλίου ,την ανάδειξη της φιλαναγνωσίας και του πλουραλισμού στην ενημέρωση το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει εκδηλώσεις για την παρουσίαση βιβλίων για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά:

  1. Κυριακή 19 Ιανουαρίου |18:00, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο(Χάνι) : « Η τελευταία μπλόφα», Παρουσίαση των βιβλίων των Ε. Βαρβιτσιώτη και Β. Δενδρινού.
  2. Σάββατο 25 Ιανουαρίου |12:00, στον κινηματοθέατρο «Ορφέα» : «Με αφορμή ...ένα βιβλίο», Παρουσίαση των βιβλίων των Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη
  3. Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου |18:00, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι) : «Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού στα 4.000 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του». Σεμινάριο Ιστορίας με την ακαδημαϊκό Μαρία Ευθυμίου.
  4. Κυριακή 23 Φεβρουαρίου|18:00, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι): « Ο Έλγιν και τα πορτοκάλια». Παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρόπουλου.
  5. Κυριακή 29 Μαρτίου|18:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου: «Το κίτρινο υποβρύχιο». Παρουσίαση του βιβλίου της Σεμίνας Διγενή.
  6. Σάββατο 4 Απριλίου |18:00, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι): «Ρίζες και Φτερά». Παρουσίαση του βιβλίου της Ανθής Δοξιάδη.
  7. Πέμπτη 7 έως Σάββατο 9 Μαΐου, « Ημέρες παιδικού και εφηβικού βιβλίου», με επισκέψεις 12 συγγραφέων στα σχολεία της Κω και εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου.

 

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.