Υποψήφια με την ΝΔ η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου -Ανανέωση με άρωμα γυναίκας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Kosvoice η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου θα είναι υποψήφια με την ΝΔ στις κρίσιμες εκλογές του Ιουνίου.

Έχει θέσει ήδη την υποψηφιότητα της στην διάθεση του κόμματος και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώ αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται και το τυπικό της διαδικασίας με την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης που της έχει σταλεί.

Προχωράει λοιπόν σε έξυπνες και δυνατές κινήσεις η ΝΔ αφού κλείνει το κενό που υπήρχε από το νησί της Κω με μια δυνατή υποψηφιότητα καθώς η κ. Τριανταφυλλοπούλου είναι γνωστή για την δραστηριότητα της τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να δούμε και ποιος θα μείνει εκτός ψηφοδελτίου αλλά και η σειρά στην οποία θα μπει η κ. Τριανταφυλλοπούλου.

5 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 8 χρόνια ΦΙΛΟΣ ΝΔ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η Ν,Δ,......ΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

  Απάντησε
 2. πριν 8 χρόνια ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Η ΝΔ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ Η ΝΔ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ...

  Απάντησε
 3. πριν 8 χρόνια αξιζεις

  καλη επιτυχια μπραβο

  Απάντησε
 4. πριν 8 χρόνια ΠΡΟΣ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

  ΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ?????????????

  Απάντησε
 5. πριν 8 χρόνια ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ

  ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗ ΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.