ΟΡΑΜΑ:"Η ανικανότητα διαδέχεται το ψέμα… σας προκαλούμε να δώσετε στη δημοσιότητα το email που λέτε ότι στείλατε…"

Η ανικανότητα διαδέχεται το ψέμα… σας προκαλούμε να δώσετε στη δημοσιότητα το email που λέτε ότι στείλατε…

Κύριε Γερασκλή, γράψατε ένα κατεβατό ύβρεις και ένα σωρό ανακρίβειες για να καλύψετε την καταστροφή που η εγκληματική σας διαχείριση στο θέμα του μεταναστευτικού κατάφερε. Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει έστω και ένας Κώος πολίτης  που να μην έχει αντιληφθεί ποιός είναι υπεύθυνος για όσα σήμερα βιώνει η οικονομία και η κοινωνία του νησιού μας; Η θητεία σας θα μείνει στη μνήμη των πολιτών ως η πλέον καταστροφική.

Σε ότι αφορά στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

Η ανικανότητα διαδέχεται το ψέμα.

Ούτε email εστάλει, ούτε και με άλλο μέσο επιδόθηκε πρόσκληση.

Σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε το email - πρόσκληση που ισχυρίζεστε ότι αποστείλατε στα μέλη της παράταξής μας.

Σας προκαλούμε επίσης να δημοσιοποιήσετε το email - πρόσκληση που αποστείλατε στα μέλη της δικής σας παράταξης.

Το σίγουρο είναι ότι το email – ανακοίνωση το στείλατε στα Μ.Μ.Ε… γιατί προφανώς γι’ αυτά στήσατε το πανηγύρι.

Με περισσή αλαζονεία και δεν μας καλέσατε στη συνεδρίαση και με άλλη τόση δημοκρατική ευαισθησία προδικάζετε τι θα ψηφίζαμε! Αναζητείτε εκ προοιμίου άλλοθι γιατί ξέρετε πόσο εκτεθειμένοι είστε απέναντι στους κατοίκους των κοινοτήτων που ήδη σας γύρισαν την πλάτη.

Με δεδομένο ότι η παρουσία ιδιαίτερα της επικεφαλής της παράταξής μας στο όργανο είναι ανελλιπής, σας καταλογίζουμε πρόθεση και σκοπιμότητα, τα κίνητρα των οποίων οι συνδημότες μας έχουν την ικανότητα να «διαβάσουν» στο φοβερό από κάθε άποψη δελτίο σας.

Όσο για την ουσία του θέματος; Αποφασίσατε(;) την επέκταση μιας υφιστάμενης γραμμής μόλις 4 χιλιομέτρων και φιλοδοξείτε να μεταφέρετε κόσμο από την άδεια πόλη της Κω, στο άδειο Τιγκάκι.

Δύο πλέον τα χρόνια της συνειδητής κοροϊδίας. Ενώ δεν μπορέσατε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και ευθέως συνδέσατε το χθεσινό ξεπούλημα των δημοτικών τρένων με την επικύρωση της απόφασης της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η οποία ελήφθει τον Φεβρουάριο και μάλιστα με αρνητική ψήφο από μέλος της παράταξης σας.

Κε Γερασκλή, κύριε αντιδήμαρχε και πρόεδρε της Ε.Π.Ζ. την επόμενη φορά που δεν θα τα καταφέρετε να συγκαλέσετε την επιτροπή νομίμως - με ένα απλό email ζητήστε την βοήθεια της κας Παπαχρήστου. Με μια απευθείας ανάθεση της Παρασκευής για ...Δευτέρα να προμηθευτείτε ταχυδρομικά περιστέρια θα σας έλυνε τα χέρια!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

 

φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.