Ομόφωνα τα Εκτελεστέα έργα-Προχωράει η διαδικασία για το νέο λιμάνι

Ομόφωνα εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για το 2012. Η πρόταση που κατατέθηκε αρχικά ήταν για συνεχιζόμενα έργα 2.290.293,72 και Νέα Έργα 1.446.500,00 (τα οποία κατανέμονται σε: προγραμματικές συμβάσεις 50.000 – έργα 438.500- προμήθειες 600.000- μελέτες 358.000).

Μετά από διαλογική συζήτηση και συναινετική διαδικασία έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να μπει κωδικός για την συνέχιση της διαδικασίας χωροθέτησης του ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ όπως προβλέπεται από την μελέτη και την τεκμηριωμένη πρόταση που κατέθεσε το Ε.Μ.Π. στην προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου για αυτό το σημαντικό αναπτυξιακό ζήτημα του νησιού μας.

Κοινή ήταν η δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχιστούν οι διαδικασίες το αμέσως επόμενο διάστημά μετά την πρόταση του εκπροσώπου της Δύναμης Αλλαγής Π. Θαλασσινού.

Κοινή ήταν επίσης η απόφαση για την επίσπευση των διαδικασιών για την βελτίωση και επέκταση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων Καμαρίου Κεφάλου νήσου Κω (410.000)

Επίσης συμπεριλήφθηκαν οι προτάσεις του Δημάρχου Νισύρου κ. Καρακωνσταντίνου και του εκπροσώπου του Δήμου Αστυπάλαιας.

Αξίζει να σημειώσουμε και την Νέα Προγραμματική σύμβαση Δ.Λ.Τ. Κω – Ε.Μ.Π. για την διερεύνηση σκοπιμότητας του Νέου Επιβατικού Λιμένα.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κω κ. Φάκκος ανέφερε ότι είναι υπέρ των συναινετικών διαδικασιών και των ομόφωνων αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.