Με πολύ κόσμο η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π. Κλαδιανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέσμευσε συνειδήσεις , ο λαός νίκησε, ο δικομματισμός κατέρρευσε

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Κως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο-δημοσιογράφο και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Κλαδιανό.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δημήτρης Πικώνης ο οποίος διάβασε 2 κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ το ένα αφορούσε τον τουρισμό και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, όχι με ευθύνη του ΣΥΡΖΙΑ και άλλη μία του Ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή για το χρέος.

Ο κ. Κλαδιάνός αφού είπε ότι είναι η 2η φορά που έρχεται στο νησί μας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε λέγοντας πως ζούμε ιστορικές στιγμές , και πολύ δύσκολες και αυτό όχι με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει, είπε ,μία ενορχηστρωμένη τρομοκράτηση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα φαίνεται πως αυτό το αυθόρμητο κίνημα που αναπτύχθηκε πριν από χρόνια, αποδέσμευσε συνειδήσεις και έφτασε τον Ελληνικό λαό στην νίκη της 6ης Μαΐου, νίκη που ήταν εναντίον του μνημονίου.

Ο δικομματισμός έχει καταρρεύσει στο 32%, δεν ήταν μόνο η κρίση αλλά μία σωρευτική υπονόμευση των 2 κομμάτων προς τους πολίτες και ήρθε η κρίση για να καταψηφίσει τον δικομματισμό. Ο κόσμος θεώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ το πιο δυναμικό κόμμα και πίστεψε στις προτάσεις του.

Οι Ελληνικές εκλογές θα συμβάλουν και στην ανακοπή της αποδόμησης όλων των κοινωνικής κατακτήσεων Πανευρωπαϊκά. Οι πολίτες στις 6 Μαΐου ψήφισαν με λογική και όχι με θυμό.

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε τόπο στα λαϊκά στρώματα να μην δώσουν ψήφο στα 2 μεγάλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.