Ι. Ρούφα: "Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση του κυρίου Χρυσόπουλου την οποία υπογράφει ως αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Κω..."

"Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση του κυρίου Χρυσόπουλου την οποία υπογράφει ως αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Κω...

Ανακοινώνει ότι σήμερα πληροφορήθηκε ότι κύκλωμα απατεώνων χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμο του και την ιδιότητα του σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών για να αποσπάσει χρήματα με παράνομο τρόπο από Κώους επιχειρηματίες!

Έτσι απλά!

Εγείρονται τα παρακάτω ερωτήματα:

Γιατί ο κύριος Χρυσόπουλος δεν έχει πάει ακόμα στον εισαγγελέα να καταγγείλει το κύκλωμα που επικαλείται στην ανακοίνωσή του;

Σε ποιο βαθμό και με ποιο τρόπο εμπλέκεται η θεσμική του ιδιότητα και τα οικονομικά - ταμείο του δήμου;

Με την ανακοίνωση αυτή -που περισσότερη σύγχυση παρά ενημέρωση προκαλεί στους Κώους επιχειρηματίες - νίπτει τας χείρας του;

Τέλος ,κατά την ταπεινή μου άποψη, εάν ο κύριος Χρυσόπουλος δεν εξηγήσει στην Κωακή κοινωνία τι ακριβώς διημείφθη, εις βάρος ποιών, από ποιους, που εμπλέκεται η οικονομική υπηρεσία του δήμου αλλά και ο ίδιος ως αντιδήμαρχος η παρούσα ανακοίνωση του έχει χαρακτηριστικά κάλυψης ή συγκάλυψης.."

Ανάρτηση στο FB

4 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 1 μήνας ΣΩΣΤΑ

  ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ κ ΡΟΥΦΑ !

  Απάντησε
 2. πριν 1 μήνας ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

  ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

  Απάντησε
 3. πριν 1 μήνας κοτης

  διαβαζεις. καταλαβαινεις: δε νομιζω!!!!

  Απάντησε
 4. πριν 1 μήνας Ξαναδιαβασετο αννουλα μου.

  Οσο το διαβαζεις τοσο μαθαινεις. Η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησης. Θυμαμαι κατι στουρνους στο δημοτικο επρεπε να το διαβασουν πενηντα φορες.

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.