Ι.Ρούφα: Η πολιτική εντιμότητα είναι άγνωστη στον κύριο Νικηταρά.

Η πολιτική εντιμότητα είναι άγνωστη στον κύριο Νικηταρά.

Ο ίδιος την επικαλείται-λεκτικά-για να καλύψει την απουσία της σε πρακτικό και καθημερινό πλέον επίπεδο.

Ο κύριος Νικηταράς αυτοπροτείνεται ως εκπρόσωπος του δήμου στον υπό ίδρυση Περιφερειακό Διαβαθμιδικό φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου.

Αυτό ήταν το πρώτο θέμα της δια περιφοράς συνεδρίασης που ματαιώθηκε για άλλη μια φορά λόγω έλλειψης απαρτίας! (μας κάλεσε να ψηφίσουμε τον ορισμό του μέσω email.)

Η πολιτική του ανεντιμότητα, ωχριά όμως μπροστά στην πολιτική του δειλία!
Γιατί δεν μας έλεγε από την αρχή ότι τα έχει συμφωνήσει!

Στις 28 Απριλίου μπαίνει το ζήτημα από την μείζονα μειοψηφία.
Το αγνοεί επιδεικτικά!

Στις 29 Απριλίου σύμφωνα με το δήμαρχο της Ρόδου και πρόεδρο της ΠΕΔ κύριο Καμπουράκη, ο κύριος Νικηταράς φαίνεται να έχει συμφωνήσει στο ακέραιο για την "άμεση ίδρυση του ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου".

Στις 30 Απριλίου μας αποκρύπτει το έγγραφο -που κοινοποιήθηκε σε όλους τους δημάρχους της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου- που απεστάλη στους υπουργούς Χατζηδάκη Κωστή και Θεοδωρικάκο Τάκη την ώρα που κατατέθηκε στη βουλή το σχετικό νομοσχέδιο με την εν λόγω ίδρυση.

Για να καλύψει τις υποχρεώσεις του και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις... στέλνει  μιαν από τις συνηθισμένες του επιστολές στον υπουργό αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι σύμφωνα με το νομοσχέδιο η συμμετοχή των δήμων είναι υποχρεωτική!

Άκρατη υποκρισία, από τη μια διαφωνεί και από την άλλη μας ζητά να συναινέσουμε στον ορισμό του!

Αναγκάζεται να βάλει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο μετά από το αίτημα 12 δημοτικών συμβούλων αλλά το καθυστερεί τόσο όσο για να... ψηφιστεί ο νόμος!
Ο νόμος είναι πλέον γεγονός!

Θα βόλευε πολύ τον κύριο Νικηταρά -από κάθε άποψη -κανένας μα κανένας πολίτης να μην ακούσει τι σημαίνει και τι κρύβει για το νησί αυτή η επιλογή της κυβέρνησης!
Θα βόλευε πολύ αφού για τον ορισμό του πήγε σε κατεπείγουσα και εν κρυπτώ συνεδρίαση να αποφύγει να μάθουν οι πολίτες ποια σχέση έχει "η στάχτη στα μάτια" επιστολή του με την διακαώς επιθυμία του να συμμετέχει στον νέο φορέα!

Θα τα πούμε όλα στο δημοτικό συμβούλιο!
Ως πότε θα το αποφεύγει;

απο fb Ioanna Roufa  https://www.facebook.com/orama.drasi?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARD4ePgFt6WqyJKwW4qKOAn5zVF1wWKMNQYl2DE4ywVhwMagnLE4KjQH7NuY2Po_XW4qNImsf5JORTou&hc_ref=ARSbukpI0j5MHbcckC4kMmBNsRukNEivdL5HMH7WElEv7Xi9OVQCyy8xCDqwSkApWws

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.