Δύναμη Αλλαγής: "Ο πιο τραγικός κ. Νικηταράς μέχρι σήμερα"

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο πιο τραγικός κ.Νικηταράς μέχρι σήμερα, επιβεβαίωσε ότι ο απολογισμός του, τους πρώτους 18 μήνες, είναι ένα τεράστιο μηδενικό.

Μια φούσκα που έσκασε.

Αντί για απολογισμό, επέλεξε για άλλη μια φορά να κάνει το μόνο που ξέρει.

Επιθέσεις με ύβρεις προσωπικά στον επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023.

Πως όμως να κάνει απολογισμό όταν απολογισμός χωρίς νούμερα, στοιχεία και τεκμήρια δεν υπάρχει.

Και τι απολογισμό μπορεί να κάνει μια θλιβερή δημοτική αρχή που πήρε το Δήμο με τα ψέματα και συνεχίζει, εδώ και 18 μήνες, με τα ψέματα;

Πόσα έργα έχει κάνει ο κ.Νικηταράς σε 18 μήνες; Γιατί δεν έδωσε νούμερα και στοιχεία;

Γιατί πολύ απλά έχει κάνει μόνο 3 έργα. Η δημοτική αρχή Κυρίτση έκανε 170 έργα και παρέδωσε σε εξέλιξη ή σε διαδικασία διαγωνισμών ή εγκρίσεων μελετών άλλα 44. Η σημερινή τραγική δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να υλοποιήσει ούτε το 7 % του τεχνικού προγράμματος του 2020.

Ποιος είναι ο οικονομικός απολογισμός του κ.Νικηταρά; Γιατί δεν έδωσε στοιχεία;

Γιατί πολύ απλά δεν τον συμφέρει. Γιατί παριστάνει το Δήμαρχο με τα ταμειακά διαθέσιμα που του άφησε η δημοτική αρχή Κυρίτση, η οποία παρέδωσε έναν οικονομικά ισχυρό Δήμο με 18 εκ.ευρώ ταμειακά διαθέσιμα.

Ποια είναι τα πεπραγμένα του κ.Νικηταρά στα χωριά, στις δημοτικές κοινότητες; Γιατί δεν έδωσε στοιχεία;

Γιατί πολύ απλά το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι το απόλυτο μηδέν. Απέναντι στο έργο Κυρίτση, η χάρτινη δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά έχει ως απολογισμό ένα τεράστιο μηδενικό.

Την ώρα που το hot spot στο Πυλί γιγαντώνεται, δηλώνει χαρούμενος και ικανοποιημένος, διότι αισθάνεται πως κατάφερε να βγάλει την Κω από το κάδρο του μεταναστευτικού!!!

Μιλάει για έλλειψη σχολικής στέγης λησμονώντας πως το διάστημα που περίμενε να τον κάνουν δήμαρχο, κάποιοι αποκαθιστούσαν τις τεράστιες ζημιές από τον σεισμό και παρέδιδαν σε χρόνο ρεκόρ στους μαθητές, τρία σχολεία!

Μιλάει για στήριξη στους αδύναμους όταν, έχει σταματήσει κάθε διανομή αγαθών από τον δήμο.

Μιλάει για παροχή οικονομικής βοήθειας (534 ευρώ) που έταξε τα Χριστούγεννα και πιθανόν οι ελάχιστοι τελικά δικαιούχοι να μην τα πάρουν ούτε το Πάσχα!

Δηλώνει περήφανος για την προσωπική του επιλογή (!) όλων όσων διόρισε στο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής, όταν όλοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, τις ηχηρές αρνήσεις από όσους παρακαλούσε μέρες να συμμετάσχουν στο κατασκεύασμα του, αφού κανένας δεν τον εμπιστεύεται!

Είπε πως τον θαυμάζουν για τους τόσους εργαζόμενους του δήμου και πως αυτοί «ήταν κρυμμένοι», ξεχνώντας να πει για τις εκατοντάδες προσλήψεις, δικών τους παιδιών, λόγω πανδημίας!!

Μιλάει για έξυπνες στάσεις στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, που άλλοι του τις παρέδωσαν «έτοιμο φαγητό στο πιάτο» ξεχνώντας να πει για την χρεοκοπία της!!

Μιλάει για γραφείο πολιτικής προστασίας στην Κέφαλο ξεχνώντας να πει ποιος έφτιαξε πολιτική προστασία!

   

Δεν παρέλειψε να απαξιώσει και τους πριν από αυτόν δημάρχους μηδενίζοντας το έργο τους, ξεχνώντας βέβαια ότι επί τέσσερα χρόνια ήταν πρώτο βιολί του κ. Καϊσερλη. Εκτός αν θεωρεί και το έργο του ευεργέτη του κατώτερο της δικής του γιγαντιαίας προσφοράς.

Απογοήτευσε όμως και στενό συνεργάτη του που σε πρωινή εκπομπή προανήγγειλε μεγάλες εξαγγελίες του Δημάρχου…

Ας συνεννοούνταν τουλάχιστον.

Ο κ.Νικηταράς, που παριστάνει το Δήμαρχο ως μπροστινός και η μικρή ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων και συμφερόντων που διοικεί από το παρασκήνιο, έχουν οδηγήσει στο τέλμα και στην ακινησία την Κω.

Συνεχίζουν με ψέματα, συνεχίζουν το παραμύθι για τον ‘’κακό Κυρίτση’’.

Τα ψέματα και τα παραμύθια ήταν αρκετά για να κερδίσουν τις εκλογές.

Από εδώ και πέρα όμως δεν τους αρκούν.

Η ανοχή που έδειξαν οι πολίτες ένα χρόνο τώρα, έλαβε τέλος

Γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι ανεπαρκείς, ανίκανοι να παράξουν έργο, δεν έχουν κανένα αναπτυξιακό σχέδιο για το νησί.

Η Κως έχει ήδη χάσει 4 χρόνια.’’

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.