Διαμαρτυρία προς το Περιφερειάρχη από γονείς του 2ου Γυμνασίου: Δώστε μας τα κλειδιά!Φτάνει πια

ΦΛΕΒΑΡΗΣ TOY 2009 ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑ: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010

κος Μαχαιρίδης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010

κα Κυπραίου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010 Η ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2012

κος Χατζηδιάκος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2012

ΟΙ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΑΛΙΚΙ.Και εσωτερικά δεν έχει γίνει τίποτα εκτός απο μετρήσεις

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Κω

Προς

1.Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου,

2.Δήμο Κω και

3.Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κω.

Κως 13/1/12

-------------------------------

Κύριοι,

Είμαστε οι γονείς και των δύο γυμνασίων που στεγάζονται στο κτίριο στη θέση «Κακό Πρινάρι» του Δήμου Κω. Το κτίριο αυτό στεγάζει εδώ και τριάντα έτη συνολικά 800 παιδιά! Οι συνθήκες στέγασής τους και ο τρόπος παροχής εκπαίδευσής τους υποθέτουμε πως σας είναι γνωστές. Από ακατάλληλες έως άκρως επικίνδυνες.

Παρά ταύτα, τα γυμνάσια αυτά λειτουργούν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος χώρος να τα στεγάσει. Και λειτουργούν με την ανέχεια τη δική μας, ως γονιών και την δική σας, ως υπευθύνων, αλλά κυρίως λειτουργούν με την ευνοϊκή τύχη των παιδιών, που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί το «μοιραίο».

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σας έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς πολλοί. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή βοήθειας προς διδακτικό προσωπικό και παιδιά. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!!

Γιατί πρόκειται περί κοροϊδίας, όταν δύο χρόνια τώρα λέτε ότι το 2ο γυμνάσιο είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει από χρονιά σε χρονιά. Και δεν φτάνει που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ και δεν το ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ , αλλά δεν λέτε και στον κόσμο ότι αυτό το γυμνάσιο, όπως φτιάχτηκε (που δεν φτιάχτηκε) δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες κανενός γυμνασίου!!!! Το 2ο Γυμνάσιο Κω, έτσι όπως λειτουργεί σήμερα (κακήν – κακώς) έχει πέντε τμήματα σε κάθε τάξη. Στο σύνολο δηλαδή 15 τάξεις. Και το καινούργιο στο οποίο πρόκειται να μεταφερθεί έχει δώδεκα τάξεις!!!

Έστω και αυτές, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν είστε σε θέση να τις παραδώσετε. Και η δικαιολογία σας;;;; Ποια άλλη; Δεν υπάρχουν λεφτά.

Εμείς λοιπόν σας λέμε το εξής απλό. ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Δεν μας νοιάζει από πού. Και δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Είναι δικό σας και πρέπει να το λύσετε. Όχι αύριο, όχι σε δύο μήνες. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ. Δεν θέλουμε να μας πείτε ούτε ότι περιμένετε επιδότηση, ούτε ότι περιμένετε κάποια δόση χρημάτων.

Θέλουμε να μας δώσετε τα κλειδιά, για να το τελειώσουμε εμείς οι γονείς με ό,τι μέσο διαθέτουμε. Προσωπική εργασία, παλιό εξοπλισμό, προσφορές γονέων κ.α. Για να μην σας δώσουμε για άλλη μία φορά το δικαίωμα να το εμφανίσετε ως δικό σας έργο.

Για ύστατη φορά, σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε μπροστά σας.

TO ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια ΠΟΛΙΤΙΣ

    ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΚΟΤΑΔΗ

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.