Βάσω Πή: Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα παραμύθια τους!

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα παραμύθια τους!
Χθές το βράδυ, η παράταξη του κυρίου Νικηταρά (δημοτική αρχή) και η παράταξη της κυρίας Ρούφα (Όραμα), ψήφισαν να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ το HOT SPOT στο Πυλί!!!

Ισχυρή Κως και Όραμα
ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ στο Πυλί!!!

Συνεχίζοντας την παραπλάνηση του κόσμου, ζητούν από τους καταστηματάρχες αύριο να κλείσουν τα καταστήματα τους ως μορφή αντίστασης.
Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον εμπορικό κόσμο της Κω, από τον οποίο ζήτησαν να δαπανήσει χρήματα ακόμα και για τον στολισμό της πόλης τα Χριστούγεννα!
Ακόμα και το κλεισιμο των υπηρεσιών του Δήμου αποφάσισαν!
Μια ολόκληρη κοινωνία σε αναστάτωση για την πολιτική τους επιβίωση!

Ισχυρή Κως και Όραμα
ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ στο Πυλί!!!

απο fb Βάσω Πη

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 2 μήνες Κάποιος

  Κυρία Πη, έχετε ξεφύγει. Σε ποιους νομίζετε οτι απευθύνεστε, σε πρόβατα; Η πολιτική δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο. Δεν το καταλάβατε ακόμα;

  Απάντησε
 2. πριν 2 μήνες Προς "Κάποιος"

  Ακριβώς επειδή δεν απευθύνετε σε πρόβατα ,όπως λέτε η κ.Πη ,γιαυτό λέει για παραπλάνηση του κόσμου. Επίσης τα καταστήματα δεν ήταν δυνατόν να κλείσουν αφού δεν υπήρχε απόφαση του Εμπορικού συλλόγου ούτε του Επιμελητηρίου. Προς ενημέρωσή σας λοιπόν κύριε ή κυρία "κάποιος" μόνο επιμελητήριο και εμπορικός σύλλογος αποφασίζουν για αυτούς που επιχειρούν! Για να μαθαίνεις ,αφού θέλεις να μιλάς για ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  Απάντησε
 3. πριν 2 μήνες κως

  το επιμελητηριο κυρια που ξερεις απο πολιτικη ειναι νομικο προσωπο δημοσιου δικαιου και απαγορευεται απο το καταστατικο του δια ροπαλου να προτεινει η να κλεισει καταστηματα , βρε κοιτα ποιοι μας διοικουσαν η μας διοικουν

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.