Συνάντηση του Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τον Μ. Μήτρου

Στο σχολικό συμβούλιο που συνεδρίασε παρουσία του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Μάνου Μήτρου τον οποίο και ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή του, ετέθησαν τόσο από την Διεύθυνση του Σχολείου, όσο και από τους διδάσκοντες και το Σύλλογο Γονέων, όλα τα τεχνικά κυρίως προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείου, τα οποία επι σειρά ετών περιμένουν λύσεις.

Στην συνάντηση εκλήθη αλλά απουσίασε και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιωργαντής, παρόλο που τα περισσότερα απο τα υπο συζήτηση θέματα αφορούν ενέργειες των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Συζητήθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ομάδας τεχνικών / μηχανικών που θα μπορεί να καταγράφει τα προβλήματα όλων των Σχολείων, να δρομολογεί τις μελέτες και την χρηματοδότηση αυτών ώστε να μην διογκώνεται στην πορεία τόσο το μέγεθος των κατασκευαστικών έργων, όσο και το κόστος επιδιόρθωσης αυτών.

Θέλουμε ετήσια και σταθερή συντήρηση των σχολείων !!

Αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει απο την κατάσταση της εφεδρικής εισόδου που έχει τεθεί σε λειτουργία, προκειμένου να μην συνωστίζονται οι μαθητές σε μια και μόνη είσοδο/ έξοδο, ο κ. Μήτρου κάλεσε επι τόπου τον υπεύθυνο των εργοταξίων κ. Νασταχανίδη, ο οποίος επιθεώρησε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε στην άμεση επίλυση του προβλήματος, τις επόμενες ημέρες!

Περιμένουμε, αλλά δεν εφησυχάζουμε!

Ανάρτηση στο FB Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.