Η Ρόδος θα ανοίξει τον τουρισμό στην Ελλάδα, την 23 Μαρτίου !

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα ξεκινήσει από τη Ρόδο στις 23 Μαρτίου με τσάρτερ από το Τελ Αβίβ και θα συνεχιστεί με κλιμακούμενη ένταση μέχρι την Κυριακή 07 Νοεμβρίου.

 


Οι πρώτοι δύο μήνες της σεζόν θα είναι υποτονικοί, όμως από τον Ιούνιο κι έπειτα το σκηνικό θ’ αλλάξει, οι αφίξεις θα πολλαπλασιαστούν και μήνα με τον μήνα η επιστροφή στην ‘πραγματική κανονικότητα’ θα είναι γεγονός. Παρότι τα δεδομένα είναι ρευστά και τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, η προσπάθεια για την επιβεβαίωση της είδησης αυτής αποτελεί σήμερα τον πρώτο στόχο των επιχειρήσεων του τουρισμού, αλλά και αυτών καθαυτών των κρατών που στηρίζουν εκεί ένα μέρος της οικονομίας τους. Η καλλιέργεια της ‘θετικής ψυχολογίας’ θα είναι για φέτος η πιο μεγάλη επένδυση και αυτή θα αποτελέσει τον πρώτο σύμμαχο στη βιομηχανία του τουρισμού.

 

Τη φετινή σεζόν θα εγκαινιάσουν οι επισκέπτες από το Ισραήλ. Ήδη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 23 Μαρτίου η πρώτη πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο ‘Μπεν Γκουριόν’ του Τελ Αβίβ προς το αεροδρόμιο ‘Διαγόρας’ της Ρόδου.

Η άφιξη αυτή, όπως και οι υπόλοιπες που θα γίνουν τις ημέρες εκείνες, συνδέονται με το Εβραϊκό Πάσχα, η πρώτη ημέρα του οποίου θα τιμηθεί στις 27 Μαρτίου, ο δε εορτασμός του θα συνεχιστεί μέχρι τις 04 Απριλίου.

Πρέπει, να σημειωθεί ότι σχετική πληροφόρηση δεν υπάρχει ακόμα προς την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ούτε κι έχουν γίνει οι απαραίτητες κρατήσεις για θέσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Ωστόσο, ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες, η πλήρης εικόνα αυτού του είδους των κρατήσεων αποκρυσταλλώνεται μετά το τέλος Ιανουαρίου. Φέτος, συμπίπτει η λήξη του Εβραϊκού «Περάσματος» με την έναρξη του Καθολικού Πάσχα, που φέτος θα εορταστεί στις 04 Απριλίου και αυτό για τους κεντρικούς τουριστικούς προορισμούς σημαίνει αφίξεις. Το Ορθόδοξο Πάσχα φέτος θα εορτασθεί στις 02 Μαϊου.

Πηγή: money-tourism.gr

 

Πηγή:https://www.typosrodou.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.