Η Ειρήνη Παζάκου από την Κάλυμνο στο The Voice

Η Ειρήνη Παζάκου είναι ένα νέο και δροσερό κορίτσι από την Κάλυμνο που κυνηγάει το όνειρό της στο τραγούδι. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο γνωστό The Voice στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η ίδια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για την τηλεοπτική της εμπειρία και την συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου. Ζήτησε την στήριξη των Κώων στο παιχνίδι και στα socialmedia καθώς τα μηνύματα αγάπης της δίνουν δύναμη. 

Η νεαρή καλλιτέχνιδα αγαπάει το ποπ και μοντέρνο τραγούδι όμως είναι ενθουσιασμένη που θα πειραματιστεί και με άλλα είδη. « Ήταν έκπληξη για εμένα όταν προβλήθηκε το επεισόδιο δεν γνώριζα το πότε ακριβώς. Γύρισε η Έλενα Παπαρίζου και η Ελεωνόρα αλλά επέλεξα την Παπαρίζου διότι είναι ποπ και έχω παρόμοια μουσικά ακούσματα. Θέλω να πειραματιστώ με άλλα είδη.» 

Στόχοι και όνειρα 

Η Ειρήνη Παζάκου εξήγησε ότι το όνειρό της είναι να αποκτήσει όσο περισσότερες γνώσεις γίνεται και πλούσια εμπειρία. Αυτή την περίοδο κάνει συνεχώς μαθήματα φωνητικής με την Έλενα Παπαρίζου και δουλεύουν παρέα τα τραγούδια που της έχουν δώσει από την παραγωγή για να διαγωνιστεί στα επόμενα τραγούδια. 

Δωδεκανησιακή στήριξη 

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την στήριξη που λαμβάνει από όλα τα Δωδεκάνησα από την 1η στιγμή που εμφανίστηκε στο TheVoice. « Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συμπατριώτες για την στήριξη τους και την αγάπη τους. Μου δίνουν δύναμη και ενέργεια για την συνέχεια. Το κοινό έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στα live. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτή την φάση. Μπορούν όμως να με στηρίξουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε FacebookInstagram. Θα με βρείτε με το όνομα μου Ειρήνη Παζάκου είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά. Βοηθούν πολλοί οπι κοινοποιήσεις των βίντεο και τα like.»  

Σάντυ Λαδικού  Πηγή:http://www.vimatisko.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.