“Πόλεμος” των αιθέρων: Η Ryanair ρίχνει τις τιμές των εισιτηρίων της κατά 50%

Προσπάθεια της αεροπορικής εταιρίας να “πιάσει στον ύπνο” τους ανταγωνιστές της και να καλύψει τις απώλειες κερδών από τον κορονοϊό

Ο διευθυντής της Ryanair, Michael O’ Leary σε συνέντευξή του στη Mail on Sunday ξεκαθάρισε πως θα μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων κατά 50%, σε μια προσπάθεια να ωθήσει τον κόσμο να ταξιδέψει, προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες κερδών που σημειώθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Περίπου 1.000 πτήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν ξανά από την 1η Ιουλίου με 40% πληρότητα θέσεων. Η πτώση των τιμών στοχεύει στο να ωθήσει οικογένειες να ταξιδέψουν ξανά, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Τον περασμένο Ιούλιο ο μέσος όρος των τιμών των εισιτηρίων κυμαίνονταν στις 54 με 63 βρετανικές λίρες (60 με 70 ευρώ) ενώ ταξίδεψαν περίπου 14 εκατομμύρια επιβάτες. Όπως υπογράμμισε ο O’Leary φέτος τον Ιούλιο του 2020 στοχέυει οι τιμές να κυμανθούν στις 22 με 27 βρετανικές λίρες (25 με 30 ευρώ) ενώ προβλέπεται πως θα ταξιδέψουν περίπου 5 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

Neil Craven@neilcraven1

Ryanair’s Michael O’Leary fires broadside against rivals in a war for the skies tomorrow in the Mail on Sunday @harriet_dennys

 

View image on Twitter

4

12:21 AM – May 31, 2020

Twitter Ads info and privacy

See Neil Craven’s other Tweets

Πηγές: news247.gr

           www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.