ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών

Εξαιρετική τιμή για τον ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, αποτέλεσε η πρόσκληση του προέδρου του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιου Ευάγγελου προς τον πρόεδρο  του συλλόγου μας, Νίκου Μιμερίνη και τον  υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Καζάκου, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών. 

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιος Ευάγγελος, μαζί με τον team manager Θανάση Σιούφλα, τον προπονητή Ανδρέα Μελιγδή και τον γυμναστή Αλέξανδρο Βαροιπάτη, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους 2 εκπροσώπους  του συλλόγου μας και τους ξενάγησαν στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Προμηθέα που περιλαμβάνουν, 3 κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, κοιτώνες, γυμναστήρια, αίθουσες αποθεραπείας, αίθουσες συσκέψεων, μουσείο, γραφεία, καντίνα, εστιατόριο, παιδική χαρά, χώρους πρασίνου και πολλά άλλα ακόμα που σπάνια συναντά κανείς ακόμα και στις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Με το πέρας της ξενάγησης έγινε ανάλυση των αθλητικών προγραμμάτων του Προμηθέα και συμφωνήθηκε η αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων αθλητών των ακαδημιών των δύο συλλόγων σε Πάτρα και Κω αντίστοιχα. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ Λιόλιο Ευάγγελο για την πρόσκληση, την υποδοχή αλλά και την προοπτική της συνεργασίας που προσέφερε στον σύλλογο μας. 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.