Αρση βαρών: Μετά τον Οδυσσέα Δήμα παραιτήθηκε και ο Χρήστος Σπύρου

O Xρήστος Σπύρου αποχώρησε ομοσπονδιακός στην Εθνική ανδρών της άρσης βαρών

Βαθαίνει η κρίση στην πάλαι ποτέ «ντριμ τιμ» με τον Πύρρο Δήμα να αναζητά και πάλι ομοσπονδιακό προπονητή δύο μήνες μετά την αποχώρηση του αδελφού του

Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Πύρρο Δήμα στην ομοσπονδία άρσης βαρών. Δύο μήνες μετά την παραίτηση του αδελφού του Οδυσσέα από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr παραιτήθηκε και ο Χρήστος Σπύρου. Ο άλλοτε συναθλητής του Πύρρου Δήμα που πλέον είναι προπονητής, κλήθηκε να καλύψει το κενό του Οδυσσέα μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν στην λειτουργία των εθνικών ομάδων, έστειλε επιστολή παραίτησης στο Δ.Σ. της ομοσπονδία η οποία μάλιστα είναι γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο και απευθύνεται στον Πύρρο Δήμα.

 

«Δεν είναι της παρούσης...»

«Οι επιλογές σας για προπονητές των εθνικών ομάδων είναι πολλές, έχετε στη διάθεση σας πολλά ικανά και άξια στελέχη που μπορούν να με αντικαταστήσουν. Αλλωστε και από τότε που ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα είχαμε μάθει να δουλεύουμε ομαδικά και όχι ατομικά. Παραμένω ενεργός και μάχιμος από τη θέση του προπονητή ακαδημιών του Ανταγόρα», αναφέρει ο Σπύρου προαναγγέλλοντας τη μόνιμη παραμονή του στην Κω. Σε άλλο σημείο της επιστολή τους αναφέρει: «Δεν θα μπορέσω να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους και πιο πολύ λόγους συνειδήσεως που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν στην επιστολή αυτή».

«Τις αποφάσεις δεν τις παίρνεις εξ ολοκλήρου εσύ»

Εντύπωση πάντως προκαλεί η αναφορά του Χρήστου Σπύρου πως ο Πύρρος Δήμας δεν λαμβάνει μόνος του τις αποφάσεις στο Δ.Σ.: «Γνωρίζω καλά πως ήσουν κοντά μου και με στήριζες όλο αυτό το διάστημα, σε όλη μας την προσπάθεια για το καλό της εθνικής ομάδας αλλά και του αθλήματος τις τελικές αποφάσεις δεν τις παίρνεις εξ ολοκλήρου εσύ».

 

Ο Χρήστος Σπύρου ανέλαβε τις εθνικές ομάδες στις αρχές Νοεμβρίου και μάλιστα ηγήθηκε και της αποστολής σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Κύπρο.

 

Αβέβαιο το μέλλον

Το μέλλον στην άρση βαρών συνεχίζει να είναι αβέβαιο, οι εθνικές ομάδες είναι πάλι ακέφαλες και μάλιστα σε μία περίοδο που η ομοσπονδία μόλις μετά βίας καλύπτει τα λειτουργικά της έξοδα. Στα σκαριά βρίσκεται πρόγραμμα εξοικονόμησης πόρων με τη μετακόμιση γραφείων και ξενώνων στο ΟΑΚΑ αλλά και περικοπές σε κάθε λειτουργική και αγωνιστική δαπάνη, ενώ αποφάσεις αναμένονται μετά την επιστροφή του Πύρρου Δήμα από τις ΗΠΑ.

πηγη:https://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.