Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Ξεφυλλίζοντας (Μια υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ / Η πίπα του Σέρλοκ)

Μια υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ / Η πίπα του Σέρλοκ

Συγγραφέας: Γίργκεν Μπανσέρους

Εικονογράφος: Ράλφ Μπούτσκοβ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Καινούρια υπόθεση για τον ασύγκριτο ντεντέκτιβ Κλουζ, τον εννιάχρονο ήρωα! Αυτή τη φορά πελάτης του είναι ο ιδιοκτήτης ενός Μουσείου Ντεντέκτιβ, ο οποίος έχει ασυνήθιστη όψη κι ακόμα πιο ασυνήθιστο όνομα! Ο Γιάννης Φονιάς χρειάζεται επειγόντως έναν καλό ντεντέκτιβ να διαλευκάνει την υπόθεση κλοπής του σημαντικότερου εκθέματος του μουσείου του. Ποιο είναι αυτό; Η πίπα του θρυλικού Σέρλοκ Χολμς! Και ποιος είναι ο καλύτερος να αναλάβει αυτή την υπόθεση; Μα φυσικά ο ντεντέκτιβ Κλουζ!

Μία επίσκεψη στο μουσείο, μία αξιόλογη αμοιβή και η υπόσχεση για την απόκτηση μίας θέσης δίπλα στα μεγάλα ονόματα ντεντέκτιβ του κόσμου, είναι όλα όσα χρειάζεται ο Κλουζ για να πειστεί και να δώσει τα χέρια με τον Φονιά.

Και κάπως έτσι ξεκινά η έρευνα και η συγκέντρωση στοιχείων.

Δύο πατημασιές νούμερο 44, ένα κομμάτι κόκκινο πανί και αυτά είναι όλα! Πώς θα μπορέσει να λύσει το μυστήριο με τόσο λίγα στοιχεία; Μοιάζει ακατόρθωτο! Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο για τον μεγαλύτερο μικρό ντεντέκτιβ του κόσμου!

Μία ακόμα συναρπαστική υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ και μία ακόμα συναρπαστική ιστορία μυστηρίου για εμάς! Ο ντεντέκτιβ Κλουζ ξαναχτυπά με ένα ακόμα βιβλίο της αχτύπητης και ξεκαρδιστικής αστυνομικής σειράς που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα κλασικά αστυνομικά μυθιστορήματα. Δράση, αγωνία, μυστήριο, έξυπνες ατάκες και μια απίθανη πλοκή είναι η χρυσή συνταγή της επιτυχίας για αυτή τη βραβευμένη και πολυαγαπημένη παιδική-νεανική σειρά. Η εικονογράφηση όπως πάντα χιουμοριστική και άψογη ακόμα και στη λεπτομέρεια. Κι ενώ σκοπός του βιβλίου είναι ολοφάνερα να ψυχαγωγήσει τον αναγνώστη και να τον κεράσει απολαυστικές στιγμές ανάγνωσης, του σερβίρει ταυτόχρονα σπουδαία μαθήματα και αξίες όπως η υπομονή, η επιμονή και η ειλικρινής προσπάθεια. Αυτά είναι όσα χρειάζεται κι ο Κλουζ για να λύσει κάθε σημαντική υπόθεση! Αυτά και οπωσδήποτε ένα πακέτο από τις αγαπημένες του τσίχλες!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.