Ξεφυλλίζοντας (Τζερόνιμο Στίλτον - Να το βγάλεις εσύ το δόντι του δράκου! / Θα γίνεις μεζεδάκι για τους δράκους!)

Τζερόνιμο Στίλτον

Να το βγάλεις εσύ το δόντι του δράκου!

Συγγραφέας: Elisabetta Dami

Εικονογράφος: Flavio Ferron, Giuseppe Facciotto, Alessandro Costa

Εκδόσεις: Κέδρος

Ο Τζερόνιμορντ είναι ένας διανοούμενος ποντικός στη μακρινή και παγωμένη χώρα του Βορρά, στη χώρα των Ποντίκινγκ. Δεν είναι καθόλου γυμνασμένος, δεν γνωρίζει πολεμικές τέχνες και το μόνο του όπλο ενάντια σε τρομερούς γίγαντες δράκους, θυμωμένες κατσίκες, ορμητικούς χειμάρρους και απειλητικές καφέ αρκούδες, είναι το κοφτερό μυαλό του.

Είναι άραγε αυτό αρκετό για να αποδείξει την αξία του και να καταφέρει να γίνει ένας αληθινός Ποντίκινγκ;

Για να κατακτήσει τον τίτλο και το κράνος ενός γνήσιου πολεμιστή πρέπει πρώτα να καταφέρει έναν σημαντικό άθλο. Πρέπει να πάρει το δόντι ενός τρομερού δράκοντα!

Φυσικά σε αυτή την ποντικοφοβερή περιπέτεια δεν είναι μόνος. Στο πλευρό του έχει φίλους καλούς που τον βοηθούν, τον εκπαιδεύουν και τον ενθαρρύνουν!

Ακόμα μία φανταστική περιπέτεια της σειράς Τζερόνιμο Στίλτον. Μακριά από την Ποντικούπολη πλέον και τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας, ο Τζερόνιμο δεν καλείται πια να λύσει μυστήρια και περίεργες υποθέσεις μα παίρνει μέρος σε απίθανες περιπέτειες στη χώρα τον Ποντίκινγκ και κατακτά τον τίτλο του πιο έξυπνου ήρωα στον Βορρά μέσα από σπουδαία επιτεύγματα. Κάθε βιβλίο του Τζερόνιμο είναι και μια νέα εμπειρία! Ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή μυθοπλασίας που έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, η συγγραφέας μας εκπλήσσει με την αστείρευτη φαντασία της. Νέοι κόσμοι, νέοι ήρωες, νέες καταπληκτικές περιπέτειες. Η εικονογράφηση όπως πάντα πλούσια και αφηγηματική, προσθέτει αρκετές δόσεις χιούμορ και μας μεταφέρει αμέσως στον κόσμο του Τζερόνιμο Στίλτον. Έναν κόσμο που μοιάζει πια να είναι ανεξάντλητος!

 

 

Τζερόνιμο Στίλτον

Θα γίνεις μεζεδάκι για τους δράκους!

Συγγραφέας: Elisabetta Dami

Εικονογράφος: Giuseppe Facciotto, Flavio Ferron, Alessandro Costa

Εκδόσεις: Κέδρος

Δύσκολες μέρες στο μακρινό Ποντικοφιόρφ. Η Ποντικοζίλντα, η γυναίκα του αρχηγού και άξια μαγείρισσα των Ποντίκινγκ, συναχώθηκε και δεν μπορεί να μαγειρέψει τον πεντανόστιμο χυλό που μόνο εκείνη γνωρίζει και φτιάχνει. Δυστυχώς αυτό σημαίνει πως μέχρι να γίνει καλά, οι Ποντίκινγκ πρέπει να βάλουν φρένο στα περίφημα δείπνα τους. Μπορεί άραγε κάποιος να βρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα; Μα αν μπορεί κάποιος, τότε αυτός είναι σίγουρα ο Τζερόνιμορντ! Με αξιοζήλευτη αυταπάρνηση και γενναιότητα θα ξεκινήσει για να βρει και να φέρει πίσω στην Ποντικοζίλντα το φάρμακο που θα την κάνει καλά και θα γεμίσει τα πιάτα όλων με τον πολυπόθητο χυλό. Τι κι αν πρέπει να πάει μακριά, να περάσει παγετώνες, το ανατριχιαστικό Δάσος με τις Χίλιες Φολίδες και και να αναμετρηθεί με τους τρομερούς Δράκους; Τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει! Άλλωστε αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία του να κερδίσει επιτέλους ένα κράνος Ποντίκινγκ και την καρδιά της γοητευτικής Τουρφίνας!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον μας καλεί σε μια ακόμα περιπέτεια. Σε αυτό το βιβλίο, σε ένα ευφάνταστο ταξίδι στο χρόνο, μακριά στη χώρα των Ποντίκινγκ, ο Τζερόνιμο μπορεί να αλλάζει όνομα και να γίνεται Τζερόνιμορντ όμως παραμένει ο ίδιος αγαπημένος ήρωας!

Στις γεμάτες δράση σελίδες ο διάσημος διανοούμενος ποντικός μας ξεναγεί στον παγωμένο Βορρά και μας συστήνει ένα-ένα τα μέλη της γενναίας φυλής των Ποντικοβίκινγκ. Καθώς ο Τζερόνιμο προσπαθεί να κατακτήσει επάξια μια θέση ανάμεσα στη φυλή τους, με τη δυναμική του προσωπικότητα, την ευγενική του συμπεριφορά και την ειλικρινή του φιλία καταφέρνει να κατακτήσει όπως πάντα μια θέση στις καρδιές όλων! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο αγαπημένος μας ήρωας αψηφά τον κίνδυνο προκειμένου να υπερασπιστεί την οικογένεια και τους φίλους του. Είτε στους πολυσύχναστους δρόμους της Ποντικούπολης ή στις χιονοσκέπαστες πλαγιές του Ποντικοφιόρδ ο Τζερόνιμο προσφέρει στους αναγνώστες του απίθανες περιπέτειες και ατέλειωτη διασκέδαση!

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.