Ξεφυλλίζοντας (Αρσέν και Φαντομά / Το μυστήριο με τα στοιχειωμένα τυράκια)

Αρσέν και Φαντομά

Το μυστήριο με τα στοιχειωμένα τυράκια

Συγγραφέας: Κυριάκος Αθανασιάδης- Κίκα Τσιλιγγερίδου

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Ο Αρσέν είναι ένας σκύλος παγκ και η Φαντομά είναι μια γάτα Περσίας. Ο Αρσέν με τη Φαντομά μένουν στο ίδιο σπίτι και είναι αδέρφια!

Επίσης διατηρούν το Γραφείο Ιδιωτικότατων Ερευνών όπου εξιχνιάζουν μυστήρια και τα βάζουν με τους μοχθηρούς όλης της γειτονιάς.

Σωστά κατάλαβες… ο Αρσέν και η Φαντομά είναι αχτύπητοι ντεντέκτιβ!

Δεν διστάζουν να τα βάλουν με κάθε παράνομο και είναι οι καλύτεροι στη δουλειά τους! Μεγαλόσωμοι σκύλοι, παμπόνηροι αρουραίοι, ολόκληρες συμμορίες, τίποτα δεν είναι ικανό να τους σταματήσει.

Τι θα συμβεί όμως όταν χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με ένα σούπερ φάντασμα; Αυτό σίγουρα δεν το έχουν αντιμετωπίσει ξανά.

Στο μεταξύ, εξαφανίζονται ως δια μαγείας και όλα τα τυράκια από το μπακάλικο! Ο Αρσέν και η Φαντομά φαίνεται πως πρέπει να βάλουν όχι μόνο τα δυνατά τους αυτή τη φορά, αλλά να ενώσουν τις σούπερ δυνάμεις τους, ακόμα κι αυτές που δεν γνώριζαν ως τώρα πως είχαν!

Στη δεύτερη απίθανη περιπέτεια των Αρσέν και Φαντομά, των δύο τολμηρών ντεντέκτιβ, έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα και να τους ακολουθήσουμε στη νέα τους υπόθεση. Μετά από την επιτυχία που γνώρισαν ως αχτύπητο δίδυμο στην υπόθεση του εξαφανισμένου παπαγάλου, επιστρέφουν με μια ακόμα πιο δυνατή περιπέτεια. Δράση, αγωνία, ανατριχίλα, σκηνικά που παγώνουν το αίμα, στοιχειωμένα σπίτια και μοχθηρά φαντάσματα! Χρειάζεται τόλμη, θάρρος, διαίσθηση και ομαδική δουλειά για να εξιχνιάσει κανείς τέτοια σκοτεινά μυστήρια. Εξαιρετική πλοκή, ζωηροί διάλογοι και μια αφήγηση γεμάτη αστεία περιστατικά και χιουμοριστικές εικόνες. Οι δύο αξιαγάπητοι ήρωες είναι τόσο δυνατοί και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτοι που είναι αδύνατο να μην τους συμπαθήσεις και να μην ταυτιστείς μαζί τους. Ακροβατώντας ανάμεσα στην αγωνία και το ξεκαρδιστικό γέλιο το βιβλίο αυτό προσφέρει στους αναγνώστες τη συγκίνηση μιας φανταστικής περιπέτειας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.