Οδός Παραμυθιού και Ιστορίας Γωνία (ΣΕΡΛΟΚ ΛΟΥΠΕΝ & ΕΓΩ – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ)

ΣΕΡΛΟΚ ΛΟΥΠΕΝ & ΕΓΩ – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ

Συγγραφέας: Αϊριν Άντλερ

Εκδόσεις: Μίνωας

 

Η Αϊριν Άντλερ, γεμάτη πνεύμα, εξυπνάδα και πονηριά, -ίσως- είναι ένας από τους φανταστικούς ήρωες της υπέροχης σειράς βιβλίων με τίτλο «Σέρλοκ Λουπέν & Εγώ» που έγραψε με μεγάλη φαντασία ο συγγραφέας Sir Arthur Conan Doyle. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο. Η Αϊριν, ο Λουπέν και φυσικά ο Σέρλοκ, για άλλη μια φορά θα σταθούν αντιμέτωποι με ένα ακόμα μυστήριο. Όμως ο Λουπέν δεν εμφανίζεται ποτέ στο καθορισμένο ραντεβού, κάνοντας τους υπόλοιπους να ανησυχήσουν. Ο πατέρας του τελευταίου θα συλληφθεί για ληστεία αλλά και για τη δολοφονία του Αλφρέντο Σάντι, γραμματέα του περίφημου συνθέτη όπερας Τζουσέπε Μπαρτσίνι, ενώ η σπουδαία σοπράνο Οφηλία Μέριντιου εξαφανίζεται! Η περιπέτεια μόλις αρχίζει για τους τρεις φίλους, που πρέπει με κάθε κόστος να φτάσουν στην άκρη του μπλεγμένου κουβαριού. Και ενώ όλα βαίνουν καλώς και κατορθώνουν να διασώσουν την Μέριντιου μέσα από ένα απίστευτο κυνηγητό απόλυτης αγωνίας, στο τέλος θα αποκαλυφθούν μυστικά και ψέματα που ούτε καν φαντάζονταν!

Θα καταφέρουν τελικά να ανακαλύψουν τον ένοχο και να απαλλάξουν τον πατέρα του Λουπέν από τις βαρύτατες κατηγορίες; Ποιος ήταν τελικά στην πραγματικότητα ο Αλφρέντο Σάντι και τι σχέση θα μπορούσε να έχει με την Οφηλία Μέριντιου και τον Τζουζέπε Μπαρτσίνι; Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από την πλούσια γεμάτη φαντασία γραφή της υπέροχης μετάφρασης που έγινε από την κ. Ελένη Τουλούπη.

Η σειρά των «Περιπετειών του Σέρλοκ Χόλμς» από τις εκδόσεις Μίνωας, είναι πραγματικά μικρά διαμάντια που αξίζουν να διαβαστούν όλο το χρόνο απνευστί. Η εικονογράφηση και κυρίως τα «σαλόνια» του βιβλίου έγιναν από τον Iacopo Bruno, ενώ η σκληρόδετη έκδοση, προσδίδει στο υπέροχο κείμενο, αίγλη βιβλίων μιας άλλης εποχής με σελίδες που μοσχοβολούν. Μια εξαιρετική σειρά βιβλίων, που σίγουρα θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, λάτρεις της περιπέτειας και του απόλυτου μυστηρίου!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.