Μαστρογιώργης-15

Ειδήσεις από την Κω, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. - KosVoice

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Οι πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν εδώ, αυτά είναι σχεδιασμένα---- 7.237 υπογραφές παρέδωσε στο ΔΣ η επιτροπή αγώνα κατά του HOT SPOT--- Το ερώτημα του δημοψηφίσματος όπως αποφασίστηκε: Συμφωνείτε ή όχι με την πρόταση του Δήμου; ---- KOSVOICE:Τηλ 2242025614 Φαξ 2242029226 email: [email protected] ΚΙΝ: 6936951975-6932289220---
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

pasxa ftero dexi

pasxa ftero aristero

mouseio 688x150

A+ A A-

΄Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση απο ΣΕΜΜΕΚΩ

Περισσότερα... 0

Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ.
και οι Εθελοντές του
Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω,

Περισσότερα... 0

Όπως υποστήριξε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία έλαβε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, όπως υποστήριξε σε συνάντηση που είχε με τουριστικούς συντάκτες.

Περισσότερα... 0

Κάθε Μεγάλη Τετάρτη πριν την Τελετή του Νιπτήρος τελείται σε όλες τις Εκκλησίες, το Ιερό Ευχέλαιο. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική για την Εκκλησία ακολουθία, γι' αυτό και την έχει εντάξει στα μυστήρια της.

Περισσότερα... 0

Τελευταία ημέρα σήμερα για τα σφαγεία της Κω και όπως κάθε χρόνο, παραμονές του Πάσχα, γίνετε ο απολογισμός της δουλειάς και το ανάλογο ρεπορτάζ, καθώς πρίν ψηθεί το αρνάκι της Λαμπρής γιορτής έχει προηγηθεί η σκληρή δουλειά των κτηνοτρόφων, των εργαζόμενων στα σφαγεία, των κτηνοτρόφων και βέβαια των κρεοπωλών που το διαθέτουν στην αγορά.

Περισσότερα... 0