Μαστρογιώργης

KosVoice

Αίθριος

23°C

Κως

Αίθριος

Υγρασία: 53%

Άνεμος: 24.14 km/h

Στην παλιά ΑΝΚΩ μεταφέρεται το 7ο Δημοτικό; - Πρόταση Δημοτικής Αρχής-- «Χαμός» με τους λαθρομετανάστες – Αποβιβάζονται παντού – Το αδιαχώρητο σε Λιμεναρχείο & Αστυνομία-- Κως: Κέρδισε 100.000 στο ΣΚΡΑΤΣ, στο πρακτορείο «Ντάντος»-- KOSVOICE:Τηλ 2242025614 Φαξ 2242029226 email: info@kosvoice.gr ΚΙΝ: 6936951975-6932289220---
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014
Please update your Flash Player to view content.
A+ A A-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνέδριο "Union Professionnelle des Agences de Voyages – UPAV"
Kipriotis Panorama Conference Centre
04/10 – 07/10/2014

Σας ενημερώνουμε ότι η UPAV, Σύνδεσμος Επαγγελματιών Τουριστικών Πρακτόρων Βελγίου, αποφάσισε να διοργανώσει το ετήσιό της Συνέδριο στη νήσο ΚΩ και στο Ξενοδοχείο ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, από 04-07/10/2014.
Στο Συνέδριο αυτό, θα συμμετάσχουν 200 περίπου τουριστικοί πράκτορες του Βελγίου, ιδιοκτήτες ή διευθυντές, με υψηλές αρμοδιότητες όσον αφορά τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, αλλά και την προώθηση της Κω στην αγορά του Βελγίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πραγματοποίηση του ίδιου Συνεδρίου στην Κρήτη πριν μερικά χρόνια, η τουριστική κίνηση από το Βέλγιο αυξήθηκε κατακόρυφα.
Το σημαντικό αυτό Συνέδριο υποστηρίζεται από τον Όμιλο Κυπριώτη και τον Δήμο Κω.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τουριστικών Πρακτόρων Βελγίου:

http://www.upav.be/en/accueil-upav.aspx

 

Περισσότερα... 0

Ανακοίνωση
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας παρακολουθώντας εδώ και ένα μήνα το ζήτημα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω αναγκάζεται να προχωρήσει στην παρούσα ανακοίνωση.
Όλο αυτό το διάστημα η κοινωνία της Κω βιώνει το πρόβλημα του Σχολείου και οι περισσότεροι αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει από το καλοκαίρι.
Όλος ο κόσμος έχει άποψη για τη λύση του προβλήματος , αλλά τελικά η λύση δεν έρχεται ποτέ. Η ρίζα του προβλήματος ξεκινάει από την μη τήρηση της μελέτης για παράλληλη λειτουργία του σχολείου και του έργου και φτάνει για το που πρέπει να μεταστεγαστεί το Σχολείο.
Από τη στιγμή που κάτι ξεκινάει στραβά και λάθος είναι λογικό και η συνέχεια του να είναι ανάλογη.
Είναι γεγονός ότι το θέμα έχει ξεφύγει κατά πολύ από ότι θα έπρεπε, με συνέπεια να υπάρχουν δυσμενή επακόλουθα για την τοπική μας κοινωνία. Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αντιπαλότητας και ανασφάλειας μεταξύ των γονέων των σχολείων, αλλά και των παιδιών, τα οποία έχουν υποτιμήσει όλοι, σχετικά με τη νοημοσύνη τους και κατά πόσο αντιλαμβάνονται την όλη κατάσταση.

Περισσότερα... 0

Σε σχετικά υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η κίνηση στο λιμάνι της Ρόδου τον Οκτώβριο.
Αυτό προκύπτει από το πρόγραμμα κατάπλων που έχει κοινοποιηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Λιμένα Ρόδου.
«Υπολογίζουμε πως τον τρέχοντα μήνα θα έρθουν στη Ρόδο με τα κρουαζιερόπλοια 60.000 «τουρίστες της μιας ημέρας». Πέρσι τον Σεπτέμβριο είχαμε 69.000 αφίξεις. Η μείωση οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση που δεν αφήνει τους Ευρωπαίους να κάνουν κρουαζιέρες», δήλωσε ο προϊστάμενος του Τμήματος Ασφαλείας Λιμένα κ. Π. Ντόκος και πρόσθεσε πως θα πάει πολύ καλά ο θαλάσσιος τουρισμός τον Οκτώβριο.
Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτης Ντόκος τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν 68 κατάπλοι έναντι 58 που είχαμε πέρσι τον αντίστοιχο μήνα.
Σε ερώτηση σχετικά με την κίνηση στο λιμάνι της Ρόδου το επόμενο καλοκαίρι ο κ. Ντόκος δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.
Με αφορμή πάντως την απόφαση της εταιρείας "Costa" να αλλάξει το πλοίο που θα κάνει αποβιβάσεις και επιβιβάσεις τουριστών στα πλαίσια του home port o κ. Ντόκος δήλωσε πως η ζημιά δεν θα είναι μεγάλη.

Περισσότερα... 0

Νέα λίστα με 37 «φόρους υπέρ τρίτων», που επιβαρύνουν τους φορολογούμενους κάθε χρόνο με συνολικό ποσό άνω του 1 δισ. ευρώ, μπαίνει στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Την ελάφρυνση των πολιτών από την επιβάρυνση 37 φόρων επιδιώκει η κυβέρνηση
Τον σχετικό κατάλογο απέστειλε στο υπουργείο Οικονομικών ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Οι χρεώσεις είναι:

Ποσοστό 20% επί των αμοιβών διαιτητών ή επιδιαιτήτων που δεν έχουν την ιδιότητα δικαστικού λειτουργού. Ποσοστό 25% για εκείνους που έχουν την ιδιότητα. Το ποσό επιβάρυνσης των πολιτών και των νομικών υπηρεσιών είναι 300.000 ευρώ.
Χρεώσεις που καταβάλλονται από δικηγόρους στους συλλόγους τους για κάθε παρουσία.
Απόδοση υπέρ του ΕΟΠΥΥ 0,5% επί του αγωγόσημου που καταβάλλει ο πολίτης (1.062.029 ευρώ).
Εισφορά 10% επί των μεικτών αποδοχών των υπαλλήλων ΙΚΑ ΕΤΑΜ. (3 εκατ. ευρώ).

Περισσότερα... 0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Α.Δ. στο κτίριο του Τ.Ε.Ε τμήματος Δωδεκανήσου , στην οδό Μητροπόλεως 4 , με θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την προκήρυξη εκλογών.

Για το Δ.Σ. του ΣΑΔ
Η πρόεδρος
Μαρία Ιωάννου

φώτο αρχείου

Περισσότερα... 0

Σχολια

Είσοδος η Εγγραφή

Αίθριος

23°C

Κως

Αίθριος

Υγρασία: 53%

Άνεμος: 24.14 km/h