kentrotshirts

KosVoice

Αίθριος

16°C

Κως

Αίθριος

Υγρασία: 55%

Άνεμος: 24.14 km/h

Ο Θάνος Βασιλείου υποψήφιος με τον Γ.Κυρίτση και την Δύναμη Αλλαγής---- Η Σταματία Κανταρζή υποψήφια με το Όραμα---- Ν.Μυλωνάς για 2ο γύρο εκλογών: « …Το θέμα είναι το πριν, ο 1ος γύρος..»---- newsit: "Κως: Πυροβόλησαν και σκότωσαν Τούρκο διακινητή - Άγρια μάχη στη θάλασσα με άντρες του λιμενικού!"---- Ερευνα VPRC για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Πρώτος ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Χατζημάρκος---- KOSVOICE:Τηλ 2242025614 Φαξ 2242029226 email: info@kosvoice.gr ΚΙΝ: 6936951975-6932289220---
Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014
Please update your Flash Player to view content.
A+ A A-

To μεγάλο θαύμα με το προζύμι την Μεγάλη Παρασκευή αναλύει ο μοναχός Θωμάς Τσονάκας στο ηχητικό που ακολουθεί:

agioritikovima.gr

Περισσότερα... 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ Κω ενημερώνουμε τους άνεργους της περιοχής ότι το κατάστημα θα δέχεται αιτήσεις για το ειδικό εποχικό επίδομα που ανέρχεται στο ποσό των 486€, και η ημερομηνία υποβολής αίτησης έληγε στις 2/12/2013.

Ο αυξημένος όγκος αιτήσεων τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο- Δεκέμβριο όπως επίσης και η χρόνια έλλειψη προσωπικού στον ΟΑΕΔ δημιουργεί διαρκώς προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ανέργων.

Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να πάρουν το εποχικό επίδομα αφού οι απορριπτικές αποφάσεις για την τακτική επιδότησή τους ,με τα ψίχουλα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την περίοδο 2013-2014 ,κοινοποιήθηκαν μετά τη τελική ημερομηνία δηλ 2/12/2013.

Περισσότερα... 0

Παρά τους αρχικούς φόβους για μεγάλη μείωση -λόγω της ουκρανικής κρίσης- η εκτίμηση στο σύνολο της τουριστικής χρονιάς, εμφανίζει θετικό πρόσημο

Οι Ρώσοι τουρίστες φαίνεται πώς επιλέγουν και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους αφού,
έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ακυρώσεων των προκρατήσεων τους -της τάξης του 50%-
οι κρατήσεις των Ρώσων προς την Ελλάδα ομαλοποιούνται.

Περισσότερα... 0

Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

''Δοκιμή αντίδρασης'' έκαναν Μεγάλη Τρίτη οι Τούρκοι στο Αιγαίο, στέλνοντας μια 4άδα οπλισμένων F-16 με προφανή εντολή ''να το πάνε στα άκρα''.
Η προκλητική στάση των Τούρκων που αντέδρασαν στην διαδικασία αναγνώρισης /αναχαίτισης είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν διαδοχικά δυο εμπλοκές (αερομαχίες)  ελληνικών και τουρκικών μαχητικών ανά ζεύγη. Ενδεικτικό του προσχεδιασμού της κίνησης -  εμφανώς για δοκιμή αντίδρασης- είναι ότι και τα 4  αεροσκάφη ήταν οπλισμένα με πυραύλους αέρος- αέρος, είχαν δηλαδή σύνθεση και οπλισμό αναχαιτιστικού σχηματισμού., ενώ και η τακτική τους κίνηση ( διάσπαση,προσγείωση, εναλλαγή ζεύγους  κλπ) είχε αυτά τα χαρακτηριστικά

Περισσότερα... 0

Το Σωματείο του Νοσοκομείου Κω καταγγέλλει πως το Νοσοκομείο της Κω λειτουργεί πλέον χωρίς καμία κάλυψη Καρδιολόγου. Οι Ασθενείς που θα αντιμετωπίζουν καρδιολογικά προβλήματα θα πρέπει να διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου ή σε άλλα Νοσοκομεία. Ακόμα και αν παρακάμψουμε προβλήματα όπως η οικονομική επιβάρυνση και η ταλαιπωρία των Κατοίκων και των Επισκεπτών της Κω, που ήδη έχουν μεγάλη προσέλευση στο νησί, το κύριο πρόβλημα είναι πως τα καρδιολογικά περιστατικά είναι άκρως επείγοντα και ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει η διακομιδή κάνει αδύνατη την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση τους, βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο την ζωή πολλών ανθρώπων.

Απαιτούμε :

Άμεση πρόσληψη Καρδιολόγων Μόνιμης και Αποκλειστικής Απασχόλησης

Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω
Κως, 15/4/2014

Περισσότερα... 0

Είσοδος η Εγγραφή

Αίθριος

16°C

Κως

Αίθριος

Υγρασία: 55%

Άνεμος: 24.14 km/h