Μαστρογιώργης

KosVoice

Νεφελώδης

21°C

Κως

Νεφελώδης

Υγρασία: 68%

Άνεμος: 27.36 km/h

10 αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια με απόφαση του Δημάρχου Γ.Κυρίτση – Διαβάστε ποιες είναι-- Όραμα: Κοινό αίτημα Οράματος, Δίεσης & Λαϊκής Συσπείρωσης για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω-- Συνεδριάζει το Δ.Σ μετά απο αίτημα του 1/3 των μελών για την μεταστέγαση του 7ου Δημοτικού-- KOSVOICE:Τηλ 2242025614 Φαξ 2242029226 email: info@kosvoice.gr ΚΙΝ: 6936951975-6932289220---
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014
Please update your Flash Player to view content.
A+ A A-

- Νέο Βραβείο Eco και αναγνώριση για το Neptune Hotels, TUI ENVIRONMENTAL CHAMPION 2014

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa έλαβε το TUI Environmental Champion Award.
Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο από την TUI, την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία του τουρισμού, στα 100 κορυφαία ξενοδοχεία, όπως ψηφίστηκαν από τους επισκέπτες, σε συνδυασμό με μία επαγγελματική επιτόπια επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ειδικό, για να διαπιστωθεί η εφαρμογή των κριτηρίων του αειφόρου συστήματος διαχείρισης Travelife.
Το Neptune Hotels έχει καθιερωθεί μεταξύ των 100 πιο φιλικών προς το περιβάλλον ξενοδοχείων παγκοσμίως, λόγω της εφαρμογής και των πρώτων αποτελεσμάτων των ακόλουθων πρωτοβουλιών:

Περισσότερα... 0

Σε 10% επιπλέον τουρίστες σε σχέση με πέρυσι μεταφράζεται η στήριξη του διεθνή τουριστικού οργανισμού TUI στην Ελλάδα για τη νέα τουριστική χρονιά. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΤUI, Πήτερ Λονγκ, από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), ο διεθνής τουρ οπερέιτορ θα φέρει στην Ελλάδα 2,2 εκατομμύρια τουρίστες το 2015, από 2 εκατ. που έφερε το 2014.
Ο κ. Λονγκ, αφού σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι κορυφαίος μεσογειακός προορισμός, υπογράμμισε ότι ο όμιλος, του οποίου ηγείται, θα συνεχίζει να στηρίζει τη χώρα, όπως άλλωστε έκανε, όπως ανέφερε, και στα δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα.

Περισσότερα... 0

 

Της Στεφανίας Σούκη

Η Αττάλεια, η οποία συγκεντρώνει το 30% των συνολικών διεθνών αφίξεων της Τουρκίας, διαθέτει πεζοπορικό μονοπάτι 500 χιλιομέτρων και 15 γήπεδα γκόλφ. Στα Κανάρια νησιά, στη Φουερτεβεντούρα, οι Ισπανοί δίνουν τη δυνατότητα διοργάνωσης meetings σε ...ηφαίστεια. Πίσω στην Ελλάδα, οι Ελληνες ξενοδόχοι εξακολουθούν να ''παλεύουν'' με την εποχικότητα και αναζητούν τρόπους για να επεκτείνουν το success story του ελληνικού τουρισμού όλη τη διάρκεια του έτους. Mάλιστα, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μελέτη για την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα, ξεκινώντας αρχικά από την Κρήτη και Δωδεκάνησα και θα ακολουθήσουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Περισσότερα... 0

Γονείς 7ου Δημοτικού Κω 20/10/2014

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ (7οΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΩ) ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες Κω, κατόπιν της αυτοψίας του Ο.Σ.Κ. έκριναν ακατάλληλο το κτίριο που στεγαζόταν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κω και μετέπειτα 7ο Νηπιαγωγείο Κω, καθώς από την αυτοψία του Ο.Σ.Κ. ,εντοπίστηκαν σοβαρά προβλήματα στο κτίριο, και σύμφωνα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες απαιτείται, ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (με διαγνωστικό στάδιο) αρχικά και μετέπειτα της ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ να γίνουν εργασίες επισκευής του.
Πώς μπορεί να γίνει άραγε η ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ και οι ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μέσα σε 10 με 15 μέρες ?? ενώ απαιτείται ΡΙΖΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο κτίριο σύμφωνα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες??
Το κτίριο το κρίνει ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ και εκτιμά πως οι εργασίες επισκευής ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Α/ΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ αρ.πρωτ 7570(8/10/14) που αναφέρει το κτίριο αυτό καθώς και ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Β/ΘΜΙΑΣ Ε/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ να ανακαλέσει την πρότασή του για το κτίριο αυτό.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ !!!!

Περισσότερα... 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 1η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κω «Ιπποκράτειο», το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 18.00, στο χώρο του σχολείου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός Δραστηριοτήτων
2. Αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ (επειδή δεν φοιτούν πλέον τα παιδιά τους στο σχολείο)
3. Προτάσεις δράσεων για τη σχολική χρονιά 2014-2015.

Ο σύλλογος Γονέων& Κηδεμόνων θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων στις δράσεις του συλλόγου.

Με εκτίμηση το Δ. Σ

φώτο αρχείου

Περισσότερα... 0

Είσοδος η Εγγραφή

Νεφελώδης

21°C

Κως

Νεφελώδης

Υγρασία: 68%

Άνεμος: 27.36 km/h